Haberiniz Olsun

2018 Gençlik Festivalleri!

Kanalımıza abone olmayı unutmayın ✌

Vizesi, finali, sunumu, projesi derken bir senenin daha sonuna geliyoruz. Yaz için tatil planı yapmaya başlayanları buraya alalım. Sizin için 2018 yaz aylarında gerçekleşecek olan festivalleri listeledim. İşte festivaller:

1.Salda Gençlik Festivali

29-30 Haziran 1 Temmuz da Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen salda gölünün etrafında düzenlenecek. 3 gün konser alanına giriş + kamp kişi başı 100 TL bence öğrenciler için gayet uygun. Daha fazla bilgi almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

2.Trakyafest

2.si düzenlenicek olan Trakyafest Edirne Erikli Plajında gerçekleşicek .Can BonomoFeridun DüzağaçKalbenPeraSeksendörtEmre Aydın gibi ünlülerin olduğu festival  19-22 Temmuz arasında Kombine+Kamp 110 TL daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

3.Şaymana Festival

İnsan Kütüphanesi işbirliği ile müzik, kütüphane, açıkhava sinema, söyleşi gibi farklı etkinlikleri bir araya getiren Şaymana Festival bu yıl “Şehirden Kaçış” teması ile doğa ve sanatı bir araya getiriyor. 28-29-30 Temmuz tarihlerinde Mersin/Arslanköy’de gerçekleşecek. Kombine fiyatı 81 TL. Sitesini bulamadım fakat sanatçılar ve daha fazla bilgi için Biletix sitesine uğrayabilirsiniz.

4.Samsun Gençlik Festivali

Karadeniz’in Tek Büyük Festivali Samsun Gençlik Festivali 21 – 24 Haziran 2018 Tarihlerinde gerçekleşecek. Kamp+Kombine – 110.00 TL. Sanatçılar ve daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

5.Zeytinli Rock Festivali

Zeytinli Rock Festivali, 29-30-31 Ağustos – 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde sizlerle buluşacak. İndirimli Dönem Fiyatı Kamp+Kombine – 150.00 TL. Siteleri daha güncellenmemiş hala 2017 programı yayında yakın zamanda güncellenir umarım buradan biletlere ulaşabilirsiniz.

6.Kuşadası Gençlik Festivali

Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan ve büyük ilgi gören Kuşadası Gençlik Festivali, 3. yılında 4-8 Temmuz 2018 tarihleri arasında yine Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı’nda düzenlenecek. İndirimli Dönem Bilet Fiyatı Kamp+Kombine – 130.00 TL.Ayrıca 3 al 2 öde kampanyası hala devam ediyor bence bu fırsatı kaçırmayın. Twitter adresine buradan ulaşabilirsiniz.

7.Çukurova Rock Festivali

Çukurova Rock Festivali 10-13 Mayıs 2018 Adana Galeria Avm Çim Alan’da. İndirimli Dönem Fiyatı Kamp+Kombine – 110.00 TL. Bu festival de de 3 al 2 öde geçerli. Facebook sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz.

8.Bozcaada Caz Festivali

Adanın en güzel koyu olan Ayazma’ya tepeden bir bakış atarak Tarihi Manastır’ın yeşil bahçesinde 27 – 28 – 29 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşecek. Erken Dönem – 196.00 TL. Daha fazla bilgi almak için sitesine uğrayabilirsiniz.

9.CarrefourSA Sokak Festivali

CarrefourSA Sokak Festivali,14 ve 15 Nisan tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Diğer festivallerden farklı olarak sokak lezzetleri, pazar alanı, çocuklar için oyun alanı ve sahne performanslarının bulunduğu bir festival. Kombine 62.25 TL . Bilgi için Biletixi ziyaret edebilrsiniz.

10.Cappadox

İşte sona sakladığım bence diğerlerinden ayrışıp daha farklı bir festival. 3 günlük festival boyunca müzik, sanat, gastronomi, açıkhava etkinlikleri arasından seçtiklerinizle, kişisel Cappadox programlarınızı oluşturabiliyorsunuz. 14-19 Haziran arasında Kapadokya da gerçekleşecek. Biletler biraz tuzlu ama yine de bakmak isteyenleri buraya alalım. Buradan da sitesine ulaşabilirsiniz.

Şimdiden iyi eğlenceleeer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu