Eğlenceli Kafalar

2019 Yılında Çıkan En Popüler 5 Dizi

Merhaba Kafa Kampüs okuyucuları! 2019 yılında izlediğim en popüler 5 diziyi sizler için derledim. 

1 – Atiye : Listeye yerli dizimiz canımız Atiye’miz ile başlamasam olmazdı :) Atiye dizisini bilmeyeniniz yoktur. Yine de konusundan kısaca bahsetmem gerekirse İstanbul’da bir ressamın, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu’daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarmasını ele almış. Ben çok beğendim, izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz! 

2 – La Casa De Papel : La Casa De Papel 2019’da o kadar çok konuşuldu ki izlemeyen kalmamıştır diye tahmin ediyorum. İlk çıktığı andan itibaren herkesi kendine bağlayan, dünyada izlenme rekoru kıran bu dizi, bir suç dehasının 8 suçludan oluşan ekip kurup kusursuz bir soygun planlamasını anlatıyor. 

3 – Stranger Things 3 : Stranger Things’in 3. sezonu 2019 yılında yayınlandı ve en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Ben hayatım boyunca bir diziyi bu kadar çok sevdiğimi hatırlamıyorum ve başka bir diziyi bu kadar sevebileceğimi düşünmüyorum :) Yeni sezon gelene kadar sürekli eski sezonlarını izleyerek beklediğim tek dizi. Aranızda izlemeyen varsa çok kırılırım :) Hemen izlemelisiniz. Konusuna gelecek olursak ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar. 

4 – The I-Land : The I-Land dizisi benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. İlk bölüm çok güzel başlıyor ancak sonraki bölümler çok kötü. The I-Land dizisi çok güzel bir dizi olabilecekken maalesef konunun dışına çıkarak kötü bir dizi olmuş. Nasıl geldiklerini bilmedikleri ıssız adadan kurtulmanın yollarını arayan bir grup insanın hikâyesini konu eden bu dizi bence sınıfta kaldı. 

5 – You : Şüphesiz 2019’un en popüler dizilerinden biri de You! Senaryosu ve oyuncuları açısından bence bu popülerliği sonuna kadar hak ediyor. Romantik bir aşk hikayesi beklentisi ile başlayan dizi, Joe’nun, Beck’in hayatına takıntılı bir şekilde girmesi ile farklı bir boyut kazanıyor. Zekice kurgulanmış bu gerilim dizisini izlemeyen kalmasın! 

Netflix Dizi Önerisi Arayanlar Buraya!  yazımı okumayı sakın unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu