Eğlenceli Kafalar

2018 Yazı En Çok Dinlediğim Parçalar

Uzun mu uzun yaz dönemini yavaş  yavaş geride bırakıyoruz.  Güneşin tenimizde bıraktığı izler ufak ufak silinirken yazın verdiği enerjiyi sizlere hatırlatmak istedim. Sonbaharın getirdiği bu gri havayı biraz yumuşatacak pek çok güzel parça dinledik yaz boyunca. Güzel yaz günlerini geride bırakırken bu yaz severek dinlediğim 10 parçayı size listelemek istedim.

10. Merve Özbey – Vuracak

Hşşt kenara çekil öyle güzel dedi ki bu yaz hepimizin eminim ki en çok severek dinlediği parçalardan biri oldu. Bir Yıldız Tilbe eseri olan Vuracak ile Merve Özbey listemin 10. sırasında

 

9. Demet Akalın – Canıma da Değsin

Demet Akalınsız bir yaz yaz değildir. Bu kadar emin bu kadar net konuşuyorum her ne kadar listemin 9. sırasında da olsa yaptığı her şarkı ile kalbimizin zirvesinde. Bu yaz yine en çok onunla oynadık Demet Akalın Canıma da Değsin ile 9 numarada.

 

8. David Guetta & Sia – Flames

Bir David Guetta & Sia iş birliği olan Flames bu yaz dinlemekten en zevk aldığım parçalardan biri.

 

7. Edis – Yalan

Bu yaz sanırım ne yana baksak nereye gitsek ya Edisi gördük ya da duyduk. Havalar indi bindi ama biz yine Edis dinledik ve anladığım kadarıyla uzun bi dönemde kendisini dinlemeye devam edeceğiz. Klibinde asla vazgeçmediği kendisiyle özdeşleşen EDİS GÖMLEĞİnden asla vazgeçmemiş. 7 numaramda Edis Yalan.

 

6. Dua Lipa – New Rules

2017 yazının şarkısı evet biliyorum ama bu parçadan asla vazgeçemiyorum. Benim her zaman birincim ama 2018 yaz şarkılarından bahsedeceksek ilk sıraya almam haksızlık olacaktı.Klipteki stili duruşu güzelliği ile bizi kendine hayran bırakan Dua Lipa New Rules ile 6 numarada.

 

5. Cardi B, Bad Bunny & J Balvin – I Like It

Çoğu zaman Nicki Minaj ile yaşadığı kavgalar ile karşımıza çıkan Cardi B bu yaz asla bizi yerimizde oturtmadı. Her ortamda bizi eğlendiren parçalarından en sevdiğim I like it değil tabi ama tam da yaz aylarına uyan bir parça değil mi ?

 

4. Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman – Yalnız Çiçek

Yine bir Yıldız Tilbe eseri olan Yalnız Çiçek bu yaz en çok dinlediğim parçalardan biriydi. Aleyna sesine öyle yakışan bir parça seçmiş ki hepimize şarkıyı büyük bir zevkle dinletti. Her ne kadar klibini anlayamasamda bu yaz en çok eğlendiğim şarkılardan biriydi.

 

3. Mahmut Orhan & Colonel Bagshot – 6 Days

Gelelim 3 numaraya. Yaptığı başarılı parçalar ile tüm dünyada tanınan ve ülkemizin güzelliklerini de tanınan Mahmut Orhan ve 6 Days. Özellikle araç kullanırken dinleyebileceğiniz başarılı bir parça. Klibini izlemenizi tavsiye ederim.

 

2. Maroon 5 ft. Cardi B – Girls Like You

Oldukça sevdiğim bir grup olan Maroon 5 yaptıkları bu son parça ile yine beni mutlu etti ve benim için bu yazın en hit parçalarından biri oldu. Zirve ortağı olan parça Cardi B işbirliği. Klipte jeniifer Lopezden Ellen’a dünyaca ünlü pek çok kadını görebilirsiniz. Klibin sonu süprizli (Behati Prinsloo Levine soyadından anlayacağınız üzere solist Adam Levine’nin biricik eşi Victoria’s Secretin baş meleklerinden olur kendisi kucağındaki ise biricik kızları.) klibi izleyin ve şarkının keyfini çıkarın.

 

1.The Carters – Apeshit (Beyonce & Jay Z )

Yaptığı her albüm çıkardığı her klip yaptığı her konserle olay yaratan Beyonce kendi yetmezmiş gibi birde yanına Jay Z alarak yaptığı bu albüm efsaneler arasına girdi. Yaptığı sahne şovlarını konser turnesini düşünürsek 1 numarayı herkesten çok hak ediyor. Queen B ve Jay Z Apeshit ile 1 numara. (Klipteki sahneleri ve yaratıcı kombinleri dikkatle incelemenizi tavsiye ederim.)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu