Eğlenceli Kafalar

2018 Erkek Yaz Kombin Önerileri

Mayıs ayını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde sıcak yüzünü iyiden iyiye göstermeye başladı. Bununla beraber tabi ki dolabımızı yenileme ve daha yazlık kıyafetlerimizi gün yüzüne çıkarmaya da başladık. Mağazacılık işinde çalıştığımdan biliyorum tabi bu durumu. Bütün erkekler bi hışım şortlara t-shirtlere akın ettiler.

Havalar ısındı dolaptaki kışlıkları kaldırdık peki yaza hazır mıyız ? Dolabımızdaki parçalar eskimiş yıpranmış renkleri solmuş olabilir ya da dolabımızdaki parçalardan sıkılmış ve yeni sezona daha trend parçalar seçmek istiyor olabilirsiniz. Evet kardeşlerim şimdi doğru yerdesiniz. Bu yaz neler giyeceğimizi neleri çok sevip nelerden nefret ettiğimi sizlerle paylaşacağım. Yazının devamında sizler için kendi Youtube kanalımda hazırladığım 2018 bahar ve yaz kombin önerilerimi de izleyip ürünleri uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Sizler için bütün markaları gezdim desem yalan olur aslında bunu tabi ki de öncelikle kendi dolabım için yaptım ama gezmişken de sizler için hit parçaları araştırdım. Bu yıl özellikle bütün markaların renk renk çalıştığı bir parça var ki gerçekten bence de değerini bilmemiz gerek bir parça. Bu yaz en çok kullanacağımız parça yakalı t-shirtler.

Gömlek yerine kullanabileceğiniz bu yazlık parçanın trikosundan lacost kumaşına penyesine kadar bir çok farklı kumaş tipinde farklı renklerde uygulamışlar. Zaten çok severek kullandığım yakalı tshirtleri bu yıl biraz daha fazla kullanacağım.

Gömlek olarak favorim ise Zara’nın geçen sezon çalıştığı renk renk desen desen daha çok havai temalı gömlekleri. Kesinlikle bir tane almalısınız.

Çok sıklıkla gördüğüm bir diğer ürün ise kumaş pantolonlar. Aslında bildiğiniz takım pantolonlarının skinny kesimli olanları bunlar. Daha çok keten kumaşlarda uygulanmış ama bu şık görüntü günlük hayatınızda da çok işinize yarayacak.

Bir diğer parça ise regular fit jeanler. Bizleri artık skinny jeanlerden kurtaracakları için tasarımcılara teşekkürlerimi buradan iletiyorum. Yaz döneminde artık bari şu skinny jeanlerden kurtulalım eminim hiçbirimiz pişik olmak istemeyiz.

Benim bu yaz sezonunda beğendiğim bir diğer parça ise sandaletler. Sandalet dediysek bu amcaların dayıların giydiği çorap üstü sandaletinden bahsetmiyorum kesinlikle.

Özellikle deri sandalet ve terlikleri bu yaz şortların altında çok fazla göreceğiz. Tabi buradan size bir dipnot eğer ayak bakımınızı yapmıyorsanız kardeşim lütfen giymeyin. Birkenstock bu terlikler konusunda bence zirvede Zara ve Cos’ta deri sandaletler de başarılı.

Peki mağazaları gezerken nelerden nefret ettim ?

Öncelikle lütfen  şu 90’ların korkunç akımı bel çantalarını omuzlarınıza asmaktan vazgeçin çünkü gerçekten hiç havalı değil. Beğenip özenenleriniz varsa aranızda kesinlikle denemeyin. 

Gelelim kısa şortlara. Evet ben de seviyorum yazın şort giymeyi ama beyler artık işin ayarı kaçtı. Gördüğüm şortların birçoğu özellikle deniz şortları korkunç kısalıkta. Bu şortları giydiğinizde kız arkadaşlarınızın şortunu giymiş gibi görünüyorsunuz.

Mayolar sanırım geri dönüyor. En korkuncu da bu. Profesyonel bir yüzücü değilseniz giymeyin.

Son olarak bu kış bolca kullandığımız sneakers içine giydiğimiz bu renkli çoraplardan artık vazgeçelim arkadaşlar ayaklarımızda bir nefes alsın yeter.

Benim Kombinim

Gelelim benim kombinlerime. Sizler için 4 farklı mağazada birbirinden farklı kombinler hazırladım. Umarım beğenirsiniz ve sizlere de ilham kaynağı olmuşumdur.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu